Meester schilderwerken

Schilderwerken op maat

Wie denkt aan schilderwerken, denkt meteen aan vuil, overal verf, spatten, enz. Dit hoeft zo absoluut niet te zijn. De schilderwerken die Diti nieuwbouw en renovatie uit Sint-Truiden namelijk uitvoert, zult u nauwelijks opmerken. Wij doen al het mogelijke om ervoor te zorgen dat de werken u zo weinig mogelijk hinderen.

Binnen en buiten

Zowel voor schilderwerkenregioSint-Truiden binnen als buiten kunt u op ons een beroep doen. Wij maken graag gebruik van de meest kwaliteitsvolle verven die een schitterend resultaat opleveren. Hebt u zelf een voorkeur voor een bepaalde verf, laat het ons dan gerust weten en wij bekijken de mogelijkheden.

Behangwerken

Prefereert u behang boven verf? Ook dan kunt u een beroep doen op de diensten van Diti!  U bekijkt vrijblijvend onze catalogus en kiest zelf welke behangsoort uw voorkeur geniet. Speciale wensen zijn mogelijk op aanvraag.

Contact

Een gratis offerte of meer informatie kunt u vrijblijvend bekomen via mail of door ons te bellen. Wij komen graag bij u langs om u de nodige info te verschaffen. Ook werken bij nieuwbouwwoningen nemen wij graag op ons.

Contacteer ons!011 96 01 76